December is Herberg Hoorn maand!

In december organiseren en bundelen we opnieuw verschillende soorten activiteiten in de stad, die samen bijdragen aan een gevoel van verbondenheid, het delen van talent en laten zien wat Hoorn in huis heeft. En dit alles in het thema ‘Stad van Ontmoeting’.

Een heel bijzonder feest…

Met lokale artiesten als ons grootste kapitaal, de vele vrijwilligers, steun van ondernemers en organisaties en de komst van vele bezoekers, maken we samen van Herberg Hoorn een heel bijzonder feest. Een feest vol ontmoetingen tussen mensen met verschillende interesses, achtergronden en religieuze voorkeuren: in Herberg Hoorn, Stad van Ontmoeting, is iedereen welkom! Kom alvast in de stemming en bekijk de foto’s en filmpjes van vorig jaar op onze Facebookpagina en op onze website.


Doe je mee? 

Om Herberg Hoorn ook dit jaar tot een prachtige beleving te maken, zijn we op zoek naar individuen, clubjes, verenigingen, orkesten en koren die willen aanhaken. Deel je talent en maak muziek, vertel een verhaal, maak theater, of wellicht heb je een ander verrassend idee? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar Ingrid Docter via aanmelden.herberg@gmail.com en beschrijf daarin wie je bent/namens welke vereniging je schrijft en wat je/jullie graag zouden doen. Wij nemen daarna z.s.m. contact met je op.


Liever meedoen als vrijwilliger?

We hebben niet alleen plaats voor artiesten in de Herberg, ook vrijwilligers zijn van harte welkom. Wil jij ons een handje helpen in de voorbereidingen naar de decembermaand en/of wil je in december de handen uit de mouwen steken? Stuur een mail naar aanmelden.herberg@gmail.com  en laat ons weten vanaf wanneer je beschikbaar bent met daarbij een indicatie van de tijd die je per week beschikbaar hebt. Heb je al een idee van wat je zou willen doen? Vermeld dat dan ook in de e-mail. Je hoort z.s.m. van ons!